Trouwambtenaar

Josina

Contact

Trouwambtenaar Josina, woont en werkt vanuit Duivendrecht, Amsterdam.

Tel: 020 69 77 150 / Mobiel: 06 290 970 97

Email:
josina@josina.eu Facebook: trouwambtenaar Josina Website Paintings: saatchiart.com/josina

Ik kan door heel Nederland als buitengewoon ambtenaar (Zelfstandige Babs) huwelijken sluiten. En ben in Amsterdam (alle stadsdelen) en Ouderkerk benoemd. Als jullie een verzoek indienen om mij als jullie ambtenaar in te zetten, wordt daarover beslist door de gemeente. Ook sluit ik Ceremonieƫle Huwelijken en ben Ceremoniespreker o.a ook bij speciale gelegenheden en uitvaarten, op de locatie en plek waar jullie dat het allerliefste willen. Bel me maar voor details: 0629097097

Buiten Amsterdam wordt ik door de gemeente van jullie keuze voor 1 dag benoemd, hier zijn kosten aan verbonden omdat de gemeente mij dan niet betaald.

De kosten voor inhuur van een zelfstandig trouwambtenaar komen bovenop kosten van leges die de gemeente in rekening brengt, deze leges (ook eventuele extra voor inhuur externe trouwambtenaar) zijn voor rekening van het bruidspaar.

Als jullie mij graag als trouwambtenaar voor jullie huwelijk willen, hebben we enkele weken voor jullie huwelijk een voorsprek. Wanneer nodig kan er altijd nog een tweede gesprek plaatsvinden, maar daar wordt een meerprijs voor berekend.

Voor het buitenland gelden andere voorwaarden afhankelijk van land, soort ceremonie en tijd, het is nooit een officieele huwelijksvoltrekking, maar wel een prachtige, emotionele ceremonie waar jullie voor en met elkaar jullie huwelijksband bevestigen precies zoals jullie in gedachten hadden. Wees ervan verzekerd dat ik er alles aan zal doen om deze ceremonie helemaal te laten zijn zoals jullie dat willen!

Ik neem mijn werk serieus, met de goede emotie, maar ik hou ook van humor en veel lachen:)

Hier enkele links naar andere info sites zoals leuke, bands, weddingplanners, lokaties of andere zaken om jullie dag extra speciaal te maken:
photobooths-huren.nl/

trouweninnederland.nl/

fotograafkiezen.nl/

khiria.com/

definingmoments.nl

trouwerijregelen.nl/

toptrouwen.nl/

scottishweddingservice.nl/

gillmaheu.com//

magicviolinist.com/

hipjehuwelijkin.nl/

beautyenbeweging.nl/

spanjeevent.org/

perfectetrouwdag.nl/

trouwen-startpagina.nl/

trouwen-bruiloft.nl/

theperfectwedding.nl/?

internethuwelijk.nl/

trouweninderegio.nl/

http://www.photobooths-huren.nl/

trouwentips.nl/

Ghanees Huwelijk

Het Rijk van de Keizer, Geuzeveld

Schots huwelijk

2 bruiden

Museum van Loon, Amsterdam