Trouwambtenaar

Josina

Reacties

Juli 2019

Hoi Josina, Ik wil je heel graag bedanken voor de fantastische ceremonie. Wijzelf waren zeer geroerd en gecharmeerd. En we zijn vooral door velen gecomplimenteerd met de opmerking dat dit de mooiste ceremonie was die ze hadden meegemaakt. De dramaturgen en regisseurs onder ons herkenden een knap staaltje vakwerk, grappig hoe ook diversen letterlijk benoemden dat je het geheel bescheiden en vrolijk leidde, maar absoluut de baas was (zoals je zelf ook al zei), de link naar het lang en gelukkig sprookje vonden ze mooi en de woorden voor de ouders prachtig! Alles wel dus. Ik maak, als je het leuk vindt, een korter stukje voor je pp de website. Ik hoop dat je ontspannen en enigszins afgekoeld bij de Keizer bent aangekomen. Met groet!

Leonie

Juni 2019

Hoi Josina, dank je wel! We vonden de ceremonie geweldig, beter dan we het konden voorstellen, heel erg bedankt voor je bijdrage aan een onvergetelijke dag!

Rodger en Nienke


Juni 2019

Thank you so much for everything Josina, you've made our wedding truly magical!!!

Diego and Gabriella


25 mei 2019

Wow! Dank je wel Josina. Wat heb jij mooi bijgedragen op onze dag. We zijn beide nog onder de indruk. Onze fotografe heeft wel 1500 foto's gemaak van die dag. Zo veel reacties en foto's van iedereen komen onze kant uit.
Ook jouw prachtige filmpje, foto's.
Als we alle foto's gezien zijn, na de honeymoon, delen wij graag er nog een paar met jouw, jullie. Nogmaals veel dank voor ons trouwen,

Adrian & Patrick.


25 Mei 2019

Lieve Josina, we hebben genoten van onze dag. Niet in de laatste plaats door de geweldige start die jij verzorgde en regisseerde. Je was (bent) geweldig!!! We hebben ook veel complimentjes over jouw ‘optreden’ gehad, dus de goede stemming die er al was, werd nóg beter. Ontzettend bedankt!

Carel en Maud

21 januari 2019

Hi Josina,

We wanted to thank you for the amazing ceremony for our wedding. You made that very special moment just magic. It was exactly what we wanted and even more with your special touch. Thank you so much for this.

Thank you,
Diane & Dylan

11 november 2018

Hi Josina,

Ik wilde je ontzettend bedanken voor een prachtige, warme, happy, positieve ceremonie die voor iedereen goed te volgen was (Engels/Nederlands).Er kwamen leuke weetjes aan bod, iedereen werd er door jou bij betrokken, familie en vrienden, je maakte het interactief en niet te ingewikkeld maar lekker relaxt waardoor er compleet geen spanning was.Ook de Amerikaanse familie die over het algemeen altijd van de tradities zijn en zich afvroegen of het altijd zo ging in Nederland, hebben er ontzettend van genoten. We waren echt een match met z'n 3! Het was nog beter dan we voor ogen hadden en je hebt onze dag tot iets heel moois gemaakt. 1000 maal dank Josina, ook de bode bedankt!

Zodra ik de foto's heb gekregen van de fotograaf stuur ik wat door zodat je deze ook voor je website kan gebruiken als je dat zou willen.

Met vriendelijke groet, kind regards,

Renu Radhoe

September 2018

Beste Josina,

We zijn inmiddels weer terug van onze huwelijksreis en we kijken terug op een geweldige dag! Ook de ceremonie en de manier waarop je dit op jouw eigen wijze verzorgd hebt, draagt bij aan onze bijzondere dag!
Erg bedankt daarvoor!
We hebben gedurende de dag ontzettend veel complimentjes gekregen over de wijze waarop je de ceremonie hebt verzorgd en deze er echt uit hebt laten springen, ten opzichte van vele andere ceremonies! Vooral het Brabantse accent werd reuze gewaardeerd 😊! Deze complimenten willen we bij deze alsnog naar je overbrengen.

Hartelijke groet,

Hendy en Danny

Augustus 2018

Lieve Josina, namens Thomas en onze beide families willen we je heel erg bedanken voor onze huwelijksvoltrekking. Het was grappig, informeel, interactief maar heel puur en liefdevol. Precies zoals er hadden gehoopt 🙏�heel veel dank!

Liefs Lara en Thomas

19 juni 2018

Dank je voor de prachtige, emotionele en onvergetelijke huwelijks ceremonie! Je bent goud waard Josina. We hebben je in ons hart gesloten!

David en René

19 mei 2018

Dag Josina,

Veel dank voor de prachtige huwelijksceremonie op zaterdag 19 mei in Hotel de Hallen. Wij en onze gasten vonden de ceremonie ontroerend en mooi. We waren na de ceremonie helaas niet in de gelegenheid om je te kunnen bedanken daarom maar middels een mailtje.
Nogmaals veel dank!
Hartelijke groet,
Carl & Corine

23 september 2017

Lieve Josina, woorden schieten te kort voor je aandeel in onze onvergetelijke dag! We hebben je niet meer kunnen bedanken, dus ik wil je snel nog even bellen, maar alvast dit bericht om je te vertellen dat je een verpletterende indruk hebt nagelaten op ons en onze gasten. Heel heel veel dank voor het leiden van deze speciale ceremonie. Het voelde safe and sound om in jouw handen te zijn. Molto molto grazie❤❤❤ Fede en Sanna

20 september 2017

Dear Josina,
We would like to thank you again for hosting our wedding ceremony. It was a beautiful ceremony full of love, laughter and happiness! We had many wonderful comments about the ceremony. Thank you for making it so perfect!

With love,
Mr & Mrs Peters

9 september 2017

Beste Josina,

Wij liggen hier in onze hotel kamer na te genieten van prachtige dag afgelopen weekend. Deze dag was mede dankzij jouw inbreng zo bijzonder voor ons. De manier waarop jij onze ceremonie deed en vooral iedereen op zijn gemak stelde dat maakte het helemaal voor ons. Veel dank hiervoor en hopelijk zien we elkaar nog een keer in de toekomst.

Veel Liefs Sebastiaan en Tanja

19 augustus 2017

Hoi Josina,
We willen jou nog van harte bedanken voor de prachtige ceremonie die jij afgelopen zaterdag voor ons hebt gehouden in de Buiksloterkerk. Mede dankzij jou was de toon meteen gezet en was iedereen de hele dag vrolijk. Wij kregen tijdens de borrel heel veel positieve geluiden over hoe leuk de ceremonie wel niet was en dat men dat zelden zo had meegemaakt. Ook voor ons was het fantastisch: waar we eerst een beetje gespannen waren zorgde jij ervoor dat de boel luchtig en vrolijk werd, maar met de juiste portie emotie.
Onwijs veel dank dat jij onze dag zo mooi hebt gemaakt!

Groetjes,
Michiel & Céline

1 Juli 2017

Onze ceremonie, geleid door Josina, was geweldig! Zowel wij, als onze gasten vonden het echt super! Josina heeft er (ondanks een internationaal gezelschap) voor gezorgd dat iedereen zich betrokken voelde bij onze ceremonie en heeft ons verhaal op een hele leuke en interactieve manier verteld, waarbij ze moeiteloos wisselde tussen Engels en Nederlands. De ceremonie had een goed tempo, was grappig en heel persoonlijk, kortom, alles wat er van gehoopt hadden, maar dan nog net iets leuker! Dank je wel Josina!
Tarik en Titia

25 june 2017

We loved every moment of the ceremony! Thank you for being so fun, funny, enthusiastic and happy!!! We couldn't have wished for a better ambtenaar!

Helen and Matthijs

12 juni 2017

Dear Josina, I'm glad you reacted here, so I can let you know how much I enjoyed your wonderful 'performance'. You contributed so much humor and heartfelt presence to the ceremony! I'm really sorry we already married 35 years ago, otherwise I would definitely want you to be our 'trouw-ambtenaar'!! Thank you

15 mei 2017

Beste Josina,
We kijken terug op een fantastische trouwdag. De ceremonie sloot erg goed aan bij wat wij wilden en waar we waarde aan hechten. Super fijn dat je dat zo hebt kunnen doen. We waren ook heel blij dat je zo flexibel was en wat langer de tijd had, daardoor konden veel van onze vrienden en familie toch nog op tijd zijn ondanks de demonstratie. We hebben ook heel veel leuke opmerkingen ontvangen over de ceremonie en dat we zo'n fantastisch leuke Babs hadden.
Al met al echt fantastisch dankzij jouw geweldige optreden.

Hartelijke groet, Janneke en Jan Jaap

12 maart 2017

Beste Josina,

Via deze weg nogmaals heel veel dank voor jullie bijdrage aan onze grote dag. Het was geweldig, mede omdat jullie het geweldig deden! Ook jullie samenwerking was top. (met de Rabijn) Misschien als duo verder? ;) We waren heel blij met jullie en kijken met veel plezier terug op onze bruiloft. Hartelijke groeten,

Ruvke en Hannah

10 december 2016

Josine,

Wij willen je graag bedanken voor de fantastische ceremonie zaterdag. je hebt het voor ons en veel mensen uit het publiek tot een onvergetelijke avond gemaakt.

We hebben nog geen foto's gezien maar wel de volledige video opname. zodra we terug zijn van vakantie zullen we nog een herinnering foto sturen en we komen graag een keer naar jouw kunstwerken kijken.

Dikke kus van ons

Marcel en Ruud

Oktober 2016

Dear Josina! Sorry that we are bit late with this. But we had a very busy after wedding! Thank to you a million times for an amazing ceremony! If we would do this again, then only with you!!! I hope you will continue with your great job! You were born for it!
Greetings from Jim and Jules

3 september 2016

Beste Josina,
Helaas hebben we je niet meer gesproken afgelopen zaterdag na de ceremonie, maar we willen je nog wel even heel hartelijk danken voor de ontzettend mooie ceremonie.
We waren allebei een beetje overdonderd van alle emoties die dan plots toch om de hoek komen kijken, maar wat was het ontzettend mooi. Ook heb ik van bijne elke gast wel complimenten ontvangen over jouw optreden en ik denk dat iedereen wel onder de indruk was van de persoonlijke ceremonie. Het was fantastisch en we genieten nog steeds na.

Vincent en Lei

Augustus 2016

Hoi Josina,
Grimm en ik zijn inmiddels weer terug van Terschelling. We hebben heerlijk nagenoten van de fantastische dag. We hebben je niet meer uitgebreid gesproken of kunnen bedanken, daarom maar even via de mail. We hebben alleen maar laaiende reacties gehad naar aanleiding van jouw rol bij de ceremonie. Je wist precies de juiste toon te raken. Met een lach en een traan.
Echt alleen maar lof! We kijken er met veel genoegen en warmte op terug.... Heel hartelijk dank voor alles. Het was een dag waar we nog heel lang met veel plezier aan zullen terugdenken.

Hartelijke groet,
Grimm & Eva

5 juni 2016

Lieve Josina,
Nu pas de tijd om je een berichtje te sturen!
Wat heb je het mooi gedaan, iedereen vond het zo spontaan en zo lief! Heel erg bedankt voor je woorden en voor het verzorgen van de mooie ceremonie. Het had niet beter gekund, wij hebben, op z'n Brabants: ontiegelijk genoten!... Heel veel liefs en dikke kussen,
Pleun & Mark

PS nog enkele foto's van de mooie dag!

27 maart (paaszondag) 2016

Hi Josina,

Graag wilden wij je nog even hartelijk danken voor afgelopen zondag!! Het was fantastisch! Durk en ik waren een tikketlje nerveus in het begin, maar jij zorgde ervoor dat het ontstpannen werd en dat het daarnaast een grappige en liefdevolle ceremonie was.Alle gasten vonden ook dat je het geweldig deed! Heel veel dank daarvoor!
Groet,
Durk en Charlotte

8 Januari 2016

hallo josina
van wat ons een beetje saaie huwelijks ceremonie leek te worden heb je er een onvergetelijke dag van gemaakt!
Ook namens al onze gasten wordt je heel erg bedankt.
groeten
jaap en rolf

9 Oktober 2015

Lieve Josina,

Heel heel hartelijk dank voor de hele fijne ceremonie van vrijdag. Je hebt iedereen op zijn gemak gesteld en zeer welkom laten voelen. Boris heb je heerlijk zijn gang laten gaan en een fijne tijd bezorgd. De toon was precies wat we gehoopt hadden; kortom: het was perfect. Wij hebben genoten.

Hartelijke groet,
Karen & Wim, nog steeds gelukkig getrouwd.

17 september 2015

Hallo Josina,
We hebben na de plechtigheid geen afscheid van je kunnen nemen. Het was een geweldige dag op een prachtige locatie. Veel dank voor jouw ontspannen en humoristische bijdrage eraan. Je voelde de sfeer goed aan: stijlvol maar niet te formeel.

hartelijke groet, Coert en Esther

15 augustus 2015

Lieve Josina,
We willen je hartelijk danken voor de prachtige ceremonie die je ons gaf. Zo mooi en precies goed. We zijn echt heel blij. En niet alleen wij, van vele gasten ontvingen we complimenten over de mooie, relaxte, persoonlijke ceremonie, maar die complimenten zijn natuurlijk voor jou!
Nogmaals dank,
Brigitte en Joris

6 juni 2015

Hoi Josina,
Allereerst willen we jou nog heeeeel erg bedanken dat je onze BABS was op onze bruiloft op 6 juni.
We zijn ontzettend blij dat jij onze BABS was en hebben ook veel positieve reacties gehad!
Je deed het ontzettend leuk.
In de bijlage stuur ik je nog een aantal foto's waar jij op staat die onze fotograaf heeft gemaakt.
Misschien vind je dat leuk om te hebben.
Daarnaast is er ook een weddingclip gemaakt. Daar kom je ook in voor (rond 3 minuut 30 ongeveer)
Nogmaals veel dank!

Groetjes Marlies en Joost (6 juni -- het rijk van de keizer)

Mei 2015

Beste Josina,
Hierbij nog onze hartelijke dank voor de leuke manier waarop je ons huwelijk hebt voltrokken op afgelopen zondag, zowel zeer professioneel en tegelijkertijd spontaan en persoonlijk. Alle vrienden en familie zijn er waren er ook erg van onder de indruk. Hadden graag persoonlijk gedankt maar in de algehele verwarring van felicitaties is dat niet gelukt.
Met vriendelijke groet en nogmaals dank voor de fijne bruiloft.

Barbara en Francesco

3 Augustus 2019

Hi Josina, first of all thank you so much for the amazing ceremony. Everybody loved it so much! 
Also thank you for making some videos and pictures! Aah, supercute and sweet! Thank you so much, you were the best Babs we could have wished for! 
Hugs
Thank you again! Many thanks and greetings from

Mr and Mrs Verweij

Juni 2019

Hi Josina,

Ontzettend bedankt dat je ons hebt getrouwd, wij - en met ons de rest van de gasten - vonden het werkelijk geweldig hoe je het hebt gedaan, echt complimenten!

Thijs en Nadia

 

 

Januari 2019

Hi Josina!,

Wat was het geweldig, ik denk nog iedere dag aan je.

Dikke kus,

Pien

30 januari 2019

Bedankt voor de fatastische ceremonie afgelopen woensdag Josina, je hebt onze dag heel bijzonder gemaakt!

Veel liefs, meneer en mevrouw van der Rijst

19 november 2018

Hi Josina,

Wij hebben eindelijk onze trouwfilm binnen.

Wat leuk om alles terug te zien.
Met name jouw rol als babs voor onze bruiloft.
Ik blijf maar denken aan onze mooie dag en hoe jij daar perfect bij paste.
Wat een feest om jou dan ook terug te zien op de film.'
Geweldig mooi mens ben je toch!
Je maakte de ceremonie zo ontzettend bijzonder, wat zijn wij dankbaar dat jij beschikbaar was die dag en dat wij jou als onze babs hebben uitgekozen.

bij deze ook zoveel mogelijk foto's waar jij ook op staat.

lieve groeten Marscha & Raymond Hoogkamer

3 november 2018

Dag Josina,

Wat heb jij het fantastisch gedaan, we are blessed dat we jou hadden als onze trouw ambtenaar ❤
Namens mij en mijn vrouw Desiree :-)
Heel erg bedankt!.
Zodra de foto’s er zijn zullen we je die mailen.

groet Mo en Desiree

4 augustus 2018

Beste Josina,
Wij willen je van harte bedanken voor de fantastische ceremonie tijdens onze bruiloft. Jij hebt de perfecte opening gecreëerd tussen een grapje en emotionele momenten en voor onze Britse en Nederlandse gasten.
Wij hebben van iedereen alleen maar positieve reacties ontvangen, waarvoor nogmaals heel veel dank.

Hartelijke groet,

Nicole en Bjorn

Goedemorgen Josina graag willen wij jou nog hartelijk bedanken voor jouw uitstekende speech bij ons trouwen. Iedereen was ervan onder de indruk en vonden ook dat je het ontzettend leuk, origineel en mooi had gebracht. Echt gewéldig net als jouw kunst op je website die ik ze heb doorgestuurd. Ook erg lief dat je dit op zo'n korte termijn wilde doen. Nogmaal enorm bedankt namens Simon en mij. Je hebt onze trouwdag onvergetelijke momenten bezorgd👍🏼💐😃

26 juli 2018

Hi Josina,

We zijn zojuist terug van ons feest. Wat was het een prachtige dag en hartelijk dank voor je leuke toespraak en dank dat je er was. Iedereen kwam naar ons toe om te zeggen dat ze je zo leuk vonden!

Nogmaals dank.

Groet, Annelou en Ben

27 mei 2018

Hoi josina,

Veel dank voor de mooie wijze waarop je ons getrouwd hebt! We zijn heel blij en gelukkig!

Alexander en Sarah,

23 oktober 2017

Hoi Josina,

Wij willen je hierbij hartelijk danken !
Iedereen vond het geweldig !!

Liefs Sue en Pedro

16 september 2017

Dear Josina,

We wanted to thank you for giving us such a wonderful and generous ceremony- we could not have asked for anything better! Hats off - truly.
Very warm regards,
Leontine & Vincenzo

17 juli 2017

"Wij hebben Josina ervaren als een zeer prettige, kundige en creatieve trouwambtenaar. Ze heeft meegedacht in het vormgeven van de ceremonie. Tijdens de ceremonie heeft ze binnen no-time ons als paar snel een ontspannen gevoel weten te geven en lukte het haar iedereen te betrekken bij de trouwerij. Al onze gasten hebben het ervaren als een bijzonder trouwen! En wij als paar kijken er met een bijzondere en mooie ervaring op terug. Dank hiervoor, Josina!!"

Jaqueliene en Sandra

24 juni 2017

Dear Josina,
We had a beautiful wedding, greatly part of you, thanks for edding all the personal and special touches to our ceremony!
We really appriciate all the e-mails and phonecalls, it really made our weddingday extremely memorable:)
Dana and Jon

20 mei 2017

Beste Josina,
Ik wil je mede namens Miryam nogmaals danken voor de luchtige plechtigheid van afgelopen vrijdag.
Enkele gevoeligheden werden kundig gemeden en de vrolijke ceremonie zette de toon voor een fijne dag.
De bruid won nog iets op de kermis ook!

Hartelijke groet, Willem

December 2016

Beste Josina,
Het is alweer bijna een half jaar geleden dat onze bruiloft plaats vond in de Keukenhof. Wat was het een persoonlijke mooie emotionele ceremonie. Mede door de vragen die we hebben beantwoord en de ruimte die we kregen om tegen elkaar lieve woorden te zeggen, werd de ceremonie zo persoonlijk. Dat hadden we van te voren niet gedacht! Ook niet dat menig gast een traantje of meer moest pinken! Na de bruiloft hebben we veel leuke reacties gehad op de persoonlijke ceremonie maar ook zeker over jou! Jouw aanpak heeft zo bijgedragen aan de hele ceremonie. En wat vonden de gasten je leuk! Dank je wel voor de fijne ceremonie. Ter herinnering aan de 11e van juni hebben we enkele foto's bijgevoegd.
Lieve groetjes
Joris & Pauline

foto's van Sjoerd Booij Fotografie

oktober 2016

Dag Josina,
Langs deze weg willen we je nog bedanken voor de mooie ceremonie van afgelopen zaterdag. In alle consternatie heb ik je na onze huwelijksvoltrekking volgens mij niet eens meer persoonlijk bedankt! Bij deze dus alsnog.
We hebben heel veel leuke reacties gekregen en veel complimenten over jouw 'presentatie'. Je hebt het echt tot een geweldige avond gemaakt die we niet snel zullen vergeten!
Hierbij ook nog een paar foto's genomen door onze fotograaf Lion van den Brand.

Nogmaals bedankt en hartelijke groet,
Lara en Dennis

26 augustus 2016

Hallo Josina,

Wij zijn inmiddels terug van onze huwelijksreis en kijken terug op een prachtig trouwfeest in Amsterdam.
We willen jou nogmaals hartelijk bedanken voor de prachtige ceremonie, iedereen heeft er van genoten!
Je doet het fantastisch en dan ook nog in meerdere talen, heel speciaal.
Kunnen we ergens een comentaar of aanrading voor je schrijven (op een website bijvoorbeeld)? Dat doen we graag.
Met vriendelijke groeten,
Anne en Marco

6 juni 2016

Lieve Josina , het was GEWELDIG! Dank voor jouw sprankelende energie en prachtige verhaal. Dat zullen we nooit vergeten. Xxx

Marlies en Arno

Maart 2016

Dear Josina,

We came back to Israel, newly wed.
We wanrted to thank you again for a beutiful ceremony, We could not have asked for more. It was perfect: funny, moving. interesting. Everyone just fell in love with your personality.
Thanks again so much!

Moshe & Idan

Januari 2016

Heerlijke vrouw,je hebt ons afgelopen dinsdag gehuwd en wat was het ...een eer om jou als ambtenaar te mogen hebben!! In een woord; FANTASTISCH!!! We nemen snel contact op voor wat foto's DANKIES!!!!!!

Lisa en Lester

November 2015

Beste Josina,
Namens ons beiden nog hartelijk dank voor de prachtige ceremonie afgelopen zaterdag. Een lach, een traan, het had alles. Wij denken er met veel plezier aan terug en zo ook de andere aanwezigen. Helaas gaat het (te) snel voorbij en voor we ons beseften hoe mooi het was, was je al weer vertrokken. Gelukkig zit het in onze herinnering besloten. Nogmaals dank.
Hartelijke groet,...
Huib en Charel

September 2015

Lieve Josina,

We willen je enorm bedanken voor de prachtige liefdevolle ceremonie!! Alle aanwezigen hebben er iets over gezegd. Je hebt het zo knap en lief gedaan. Ook de verbinding met de kinderen was helemaal fijn....
Jammer dat het allemaal alweer voorbij is. Ik hoop echt dat we elkaar nog eens ontmoeten in Amsterdam.

Lieve groet, Majella en Marius

24 juli 2015

Hallo Josina,
Wij wilden jou nog even ontzettend bedanken voor afgelopen vrijdag! Je hebt het zo fijn en persoonlijk gedaan, je paste helemaal bij ons!
Iedereen was heel erg over jou te spreken, dus bij deze ook nog even alle complimenten vanuit onze gasten....
Heel erg veel liefs,
Danielle en Remko

17 april 2015

Hi Josina,
I wanted to thank you for making our wedding so special. The ceremony you gave was just wonderful. My family and friends were so impressed. It was perfect.
You completely won over my father which is not easy! He can be so stuck in his ways at 81!
I loved the way you told our store, involved our witnesses and family. Just fantastic.
Thank you Thank you, All the best,
Penelope
PS - thank you for leaving off the year I was born! Ha ha... so funny.
You must have read the fear on my face when you read out Sebastiaan's date of birth! He hee. I love you for that.. Thank you..

April 2015

Hi Josina,

Wat een top-ceremonie was het ! Dank je, het was geweldig.
Wij zijn op de avond zelf niet meer in de gelegenheid geweest om je te bedanken, maar het was top. Veel vrienden en familie hebben heel veel complimentjes gegeven over de ceremonie en jou.

Dank,
Een zeer gelukkig paar (Josien & Richard)

Maart 2015

Hoi Josina,
Afgelopen zaterdag 18 maart waren wij alweer een jaar getrouwd. We hebben vorige week iedereen een kaartje gestuurd en voor jou hebben we er ook een klaarliggen. Alleen we hebben het hele internet afgespeurd en jouw adres kunnen we nergens vinden! Zou je het ons kunnen mailen?
We hebben echt zo genoten joh van de ceremonie vorig jaar. We hebben er erg goede herinneringen aan. En ook van onze familie en vrienden horen we nog regelmatig dat we zo'n leuke ambtenaar... hadden! Haha, dat was ook zo. Je hebt het echt zo leuk gedaan. Nogmaals bedankt!
Op de site van onze fotograaf word je trouwens ook nog genoemd zag ik laatst:) Groeten!
Manon en Rogier

Maart 2015

Hallo Josina,

Heel veel dank voor de prachtige ceremonie ter gelegenheid van ons huwelijk;
het was alles tegelijk, indrukwekkend, emotioneel, vrolijk, serieus, warm en to the point.
We hebben er erg van genoten.
Jammer genoeg ging het opeens zo snel en voor ik jullie kon bedanken waren
jullie weg: had jullie graag uitgenodigd voor een drankje om het met ons te vieren.
Dan nu maar een mailtje en de foto's volgen.

Nogmaals veel dank en een hartelijke groet, ook van Peter, Helena

Februari 2015

Beste Josina,
Hartelijk dank voor de prachtige ceremonie, de zo mooi, persoonlijk en vrolijk gesproken woorden, en de super sfeer. We hebben het beiden heel fijn gehad. Je hebt er voor ons een stralende en vrolijke ceremonie van gemaakt.
Hartelijk dank ook aan je collega, die ons en de getuigen nogmaals zo vriendeljk de draaiende tafel heeft laten uitproberen.

Vriendelijke groet,
Jasper en Helga

Januari 2015

Beste Josina,

Vol dankbaarheid kijk ik terug op ons huwelijk.
Fijn dat jij zo adrem en hulpvaardig bent geweest, waardoor het huwelijk mogelijk was.
Het was teer en kostbaar.
Wim is zondagmorgen vroeg, de 11e overleden.
We hebben kostbare dagen samen gehad en veel plezier gehad over dat onverwachte huwelijk.
Dank voor jouw bijzondere rol en taak.
Hartelijke groet
Annamarie gehuwd met Wim