Trouwambtenaar

Josina

Trouwen in het Buitenland

Wanneer jullie ergens anders wonen dan in Nederland. Of een favoriet land hebben waar jullie heel graag jullie ceremonie zouden willen hebben, kan ik natuurlijk van dienst zijn.

Jullie kunnen van te voren op het gemeentehuis hier in Nederland, of in het land waar jullie wonen trouwen voor de wet, met alleen de getuigen. Ik kan dan later de ceremonie in het land van jullie keuze, helemaal op de manier verrichten zoals jullie willen. Er kunnen speciale certificaten worden gemaakt in de taal die jullie wensen voor de ondertekeningen, om later mee te nemen naar huis.

Omdat ik meerdere talen spreek kan ik de ceremonie in vloeiend Engels, Duits en/of Nederlands verrichten. Ik switch dan van de ene naar de andere taal. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk in de "eigen" taal van het bruidspaar te spreken en de ceremonie daarin te doen.

We kunnen samen bekijken wat voor jullie belangrijk is bij de ceremonie en we kunnen dit bespreken via e-mail en ook telefonisch, wanneer het niet mogelijk is elkaar in Nederland te ontmoeten.

Voor het buitenland gelden ietwat andere regels. Het kan zijn dat ik voor de ceremonie meerdere dagen van huis moet, door de vliegreis, tijdsduur en manier om de lokatie te bereiken, eventuele doorloop (rehearsel) etc. Ik bekijk iedere keer de beste manier en maak daarop gebaseerd mijn offerte.

Op je eigen gekozen lokatie trouwen maakt dat jullie trouwdag heel bijzonder wordt!

Marrokaanse bruid met haar zoon

Chinees huwelijk,altijd groots

Buiten is ook altijd erg leuk

Of in een nomadentent

Hongarije, kasteel Fenyöharaszt 50 km boven Budapest .

Chateau de la Motte, Belgié

Cap d'Antibes, Frankrijk op een privé strand trouwen:)

Chateau Bagnols, Frankrijk , de Beaujolais.

En hier doe je het toch voor!